Vasile Dorneanu, oficial noul primar al comunei Pipirig

0

Locuitorii comunei Pipirig din județul Neamț au un primar cu atribuții depline pentru următorii trei ani. Prof. Vasile Dorneanu a fost învestit astăzi, 3 iunie, în funcția de edil al localității.

Ceremonia de învestitură și de depunere a jurământului a avut loc în sala Căminului Cultural, în prezența unui număr impresionant de pipirigeni și invitați de la nivel județean și central. Au participat prefectul Vasile Panaite, deputatul Dan Andrușcă, viceprimarul Dan Bîrgăoanu, șefii tuturor instituțiilor de la nivelul comunei (Ocolul Silvic, dispensar, școală), consilieri locali, angajați ai primăriei, familia noului primar și simpli cetățeni.

Și cum comuna Pipirig face parte dintr-un ținut binecuvântat de Dumnezeu, ceremonia a început cu o rugăciune, rostită de către toți preoții parohi din localitate. Mai apoi, Ioana Topoliceanu- președinte al Judecătoriei Târgu Neamț a dat citire hotărârii judecătorești de învestire cu formulă executorie a lui Vasile Dorneanu în funcția de primar al comunei Pipirig. Amintim că dânsul este cel care a câștigat alegerile locale parțiale din iunie 2017, cu peste 60% din numărul total de voturi exprimate (candidat din partea PSD).

Momentul cu cea mai mare încărcătură a fost cel în care primarul ales, Vasile Dorneanu a jurat cu mâna pe Biblie că va acționa pentru binele cetățenilor:

„(…) Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună – credință, tot ceea ce îmi stă în putere și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Pipirig. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

După învestirea oficială în funcția de primar al comunei Pipirig, Vasile Dorneanu a dat și prima declarație pentru ZiarTârguNeamț.RO,  în noua calitate, avându-l alături pe deputatul Dan Andrușcă:

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate