Vasile Panaite, prefect de Neamţ: „Vom suplimenta atât programul de lucru cu publicul, dar și numărul de ghișee la care se vor face preluările de documente”

0

Chinul prin care trec zilnic numeroși nemțeni pentru a intra în posesia unui pașaport este pe cale de a se sfârși. Asta, fiindcă, în curând, vor fi disponibile mai multe ghișee la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și un program de lucru prelungit.

Vestea mult-așteptată a fost dată de Vasile Panaite, prefectul județului Neamț, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 6 iulie.

Încă de acum două luni de zile, când am fost învestit în funcție, am luat act despre situația de la acest serviciu și am început demersurile pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Concret, vom suplimenta atât programul de lucru cu publicul dar și numărul de ghișee la care se vor face preluările de documente. Totodată, activitatea de procesare a documentelor se va face și în zilele de sâmbătă și duminică iar dacă va fi nevoie, în vârful de sarcină vom face și preluări de documente.

Estimăm că prin cele 6 ghișee care vor fi deschise în luna august vom putea procesa în fiecare zi circa 350 de cereri din partea publicului, față de 200 – 240 cât se procesează acum”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

În ceea ce privește situația actuală, prefectul a precizat că: ”în momentul de față este aglomerație la primele ore, pentru că oamenii vin să fie siguri că vor depune documentele. În jurul orei 11,00 nu se mai înregistrează aglomerație și sunt în așteptare 3-4 persoane maxim. Iar pentru a evita situațiile neplăcute se dau bonuri de ordine iar paza este asigurată de jandarmi”.

Mai multe detalii în următorul material video:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate