Declarat decedat/ Un trecător l-a zărit într-un șanț, la Agapia

0

Un trecător a zărit corpul unui bărbat într-un șanț și a sunat la 112. S-a întâmplat ieri, 18 martie, la intrarea în satul Agapia, în apropierea unui restaurant.

În urma apelului la 112, un echipaj medical din cadrul Substației de Ambulanță Târgu Neamț s-a deplasat la locul solicitării, dar, din nefericire, viața bărbatului nu a putut fi salvată.

„18.03.2019, ora 09:29, Agapia – loc public, pacient sex masculin, 62 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardio-pulmonare; pacientul a rămas la locul solicitării”-se arată și în comunicatul de presă emis de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Cunoscuții spun că bărbatul avea anumite probleme de sănătate. Ei mai cred că temperaturile ridicate din tragica zi este posibil să fi cauzat această tragedie.

Am auzit că se întorcea din oraș. A venit cu autobuzul până la Săcălușești, și de acolo s-ar fi îndreptat pe jos spre casă, vorbesc vecinii. Avea și niște probleme cu inima, ieri a fost și căldură… l-a topit. Ar fi căzut și… a murit!”ne-a spus un locuitor al comunei Agapia.

La fața locului a ajuns și Poliția și probabil cazul este investigat ca moarte suspectă. Nu am primit însă nicio informație oficială de la această instituție până în momentul publicării articolului (19 martie, ora 14.15).

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte!


ACTUALIZARE ora 15.00: „Ieri, în jurul orelor 9.30, în șanțul aferent DN 15 E, polițiștii au identificat corpul unei persoane de sex masculin. Din verificări, a rezultat faptul că aparține unui bărbat de 67 de ani din Agapia. Un echipaj de Ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul.

Din cercetările la fața locului efectuate de polițiști a rezultat faptul că suprafața exterioară a corpului bărbatului nu prezenta urme de violență. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la decesul său. În cauză, au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi propusă o soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț”, a declarat pentru ZiarTarguNeamț.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

A.T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate