Vicepreședintele PSD al CJ Neamț, Adrian Păduraru, gazda unei întâlniri cu studenți și profesori de la Facultatea de Geografie și Geologie din Iași

0

40 de studenți de la Facultatea de Geografie și Geologie din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași, coordonați de lect. dr. Mihai Bulai și lect. dr. Lucian Roșu, au efectuat o vizită de documentare, astăzi, 10 noiembrie, la sediul Consiliului Județean Neamț.

Scopul acestei experiențe a fost de a se documenta direct de la sursă despre modul în care administrația județeană nemțeană susține dezvoltarea turismului în zona noastră.

„Am profitat de disponibilitatea autorităților județene nemțene și am venit cu 40 de studenți care au aflat de la reprezentanții instituției ce presupune activitatea propriu-zisă de gestionare și dezvoltare a potențialului turistic al județului Neamț„, a declarat profesorul universitar Mihai Bulai, prodecanul facultății.

Temele de interes pentru studenți, abordate în timpul întâlnirii, au fost: promovarea on-line și off-line a resurselor turistice, proiectele actuale și viitoare ale CJ Neamț axate pe turism, soluțiile identificate pentru asigurarea unui turism sustenabil și responsabil, viziunea consiliului județean cu privire la perspectivele destinației Neamț pentru următorii 5 ani.

Gazda întrunirii a fost Răducu-Adrian Păduraru, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

„Le-am prezentat studenților modul în care instituția noastră se implică pentru promovarea de noi produse turistice, finanțarea unor noi proiecte turistice, precum și pârghiile care ne sunt la îndemână pentru extinderea și diversificarea infrastructurii turistice. Le mulțumim pentru interesul acordat activității CJ Neamț și pentru că ne-au luat drept reper dintre administrațiile județene, considerându-ne un exemplu de bune practici”, a precizat Răducu-Adrian Păduraru, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

FOTO: Consiliul Județean Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate