(VIDEO) Provocări, soluții, discuții cu Daniel Harpa- președintele PSD Neamț

0

Președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa, a discutat în cadrul unui interviu despre cele mai recente provocări cu care se confruntă județul, atât pe linie administrativă, cât și pe linie politică.

Deși PSD este în alianța cu PNL la nivel guvernamental, pe plan local cele două partide sunt în opoziție, iar Daniel Harpa, în calitate de lider al social-democraților, nu a fost ocolit de o serie de atacuri venite dinspre PNL Neamț.

În cadrul emisiunii pe care o puteți urmări integral mai jos, Daniel Harpa a făcut o serie de clarificări în ceea ce privește acest conflict politic PSD-PNL la Neamț și a abordat subiecte precum problema apei, a spitalului județean, Cetatea Neamț sau cea mai recentă  vizită a ministrului PNL al Dezvoltării la Neamț care a ocolit, în mod inexplicabil, toți primarii PSD.

De asemenea, a discutat despre modul în care PSD Neamț se pregătește pentru cele patru rânduri de alegeri din 2024, dar și despre faptul că echipa social-democraților pe care Daniel Harpa o conduce la Neamț reușește să rămână unită și orientată spre obiectivul de a atinge un scor de 35-40% la alegeri, potrivit unor sondaje efectuate la nivel local și național.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate