Vine , vine , calca totul in picioare ……. internetul

2

alegeri-papaleIn ultimii ani transmiterea informatiilor prin cadrul internetului a trimis la plimbare presa tiparita si chiar televiziunile zonale .
In Neamt am observat cu totii publicatii care au pupat pana la eczema fundul PDL si in care PDL-istii locali au pompat miliarde de lei dar total inutil caci la alegeri au fost calcati in picioare de propriul tractor portocaliu .
Cert este ca era hartiei a apus iar ziarele tiparite sunt tinute artificial in viata cu ajutorul unor infuzii de capital din zona bugetara obtinute doar prin pupincurism sau trafic de influenta pentru ca in economia reala e dificil de trait daca nu esti rentabil .
Mai mult decat putem spune noi de ce se intampla azi si despre cum se transmit informatiile in 2013 o spune o fotografie ce umbla zilele acestea pe internet si face o comparatie  intre atmosfera de la alegerile Papale din 2005 si cele din 2013 .

Maria G.

2 Comentarii
  1. Victor spune

    Bravo, Maria G. Ai reusit sa mai tragi o copita invinsilor intr-o stire care avea de-a face cu PDL-ul si cu politica in general ca baba cu mitraliera. Sugestii pentru viitor: stiri despre insamantarile de primavara si Udrea care a adus pantofi cu toc femeilor de la tara (care tocmai se pregatesc de insamantat, sa nu uitam legatura), scumpirea produselor in pietele nemtene din cauza lui Basescu (aici nu-i nevoie de argumente, postulati direct afirmatia, stim cu totii ca-i adevarata), postul Pastelui si desfranarea celor din opozitie, care mananca si acuma icre negre cu polonicul din sudoarea poporului.
    Hai, ca se poate, tovarasi!

  2. maria spune

    Va lamentati ca ziarele nu mai au cumparatori,iar tv.auditori,nu este vina noastra ,a celor care care citim sau ne uitam ,ci vina a celor jurnalisti de teapa celui de mai sus ,care folosesc tot felul de injective,atacuri la persoane,grobianisme,de care ne-am cam saturat.V-ati improscat si v-ati scuipat in campania electorala mai cava ca la „usa cortului”,am suportat toate murdariile scrise si auzite,poate va ganditi sa ne informati si despre;ce s-a facut pana acum,ce se v-a face si unde vrem sa ajungem.Ca cetatean al acestui oras vad aceleasi peisagii;mizerie ,strazi pline de noroaie,oameni muscati de caini,fatadele blocurilor ca dupa bombardament,singurul oras din tara fara un supermarket european,lucrari de reparatiila canalizari,lasate descoperite si…e.t.c.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate