Vino la Biblioteca Vie!

0

Astăzi, 6 iunie, între orele 11.00- 18.00, târg nemțenii pot participa la activitatea Biblioteca Vie, desfășurată  în Parcul Central din Târgu Neamț.

Activitatea face parte din proiectul „Caravana Biblioteca Vie” și este organizată de Asociația „Puzzle OptimEast”.

Iubitorii de lectură vor putea alege să citească una dintre cele peste 2000 de cărți puse la dispoziție de Biblioteca Vie, cărți primite de la Fundația „Mereu Aproape” sau colectate de CET Dr. Iacomi din Piatra Neamț.

Cei prezenți pot participa la un concurs de cultură generală pe echipe și la un concurs individual de improvizație. Se vor dărui cărți, se va medita, se va socializa.

Proiectul Caravana Biblioteca Vie își propune  să realizeze conexiunea cu lectura în rândul copiilor și tinerilor din Târgu Neamț și împrejurimi. Activitățile desfășurate îi pot  ajuta pe beneficiari să se dezvolte din punct de vedere intelectual și personal. Accesul la cărți, jocuri, concursuri într-un mediu relaxant poate stimula creativitatea, dorința de lectură și de socializare.

Andreea Trăsnea

cartea vie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate