Vrea să pună la punct TSD Târgu Neamț!

3

Zilele trecute, TSD Târgu Neamț s-a reunit într-o ședință fulger, cu un număr mare de participanți, la inițiativa lui Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, președintele executiv al organizației județene.

Organizată ca la carte, cu prezență, ordine de zi, proces verbal, propuneri și argumente relevante, ședința a trezit din hibernare membrii inactivi.

Au participat în jur de 40 de tineri social democrați din Târgu Neamț, reprezentanți ai TSD din comunele învecinate (Colegiul 7), dar și seniori precum Vasile Nica- consilier județean, primarul Daniel Harpa (președinte PSD Târgu Neamț), city managerul Vasile Apopei, Ionel Ungureanu. Pentru prima dată, și-au făcut simțită prezența și membri ai organizației de tineret UNPR Târgu Neamț.

tsd

Timp de două ore și jumătate, tinerii social democrați au avut discuții privind organizarea eficientă a organizației și cooptarea de noi membri, au stabilit anumite activități și campanii pe care le vor desfășura în viitorul apropiat (donare de sânge, Cupa la Fotbal- acțiune caritabilă, turneul bicicliștilor ș.a.).

„Am inițiat această ședință cu scopul de a găsi soluții eficiente ce vizează buna funcționare a organizației. Prezența activă a colegilor mei, dezbaterile, propunerile și interesul arătat demonstrează faptul că tinerii își doresc să se implice în dezvoltarea urbei noastre. Trebuie încurajați să facă lucruri benefice.

Sfaturile oferite de seniori au fost binevenite și au avut un rol esențial în demersul nostru. Mulțumesc domnului primar Daniel Harpa pentru sprijinul pe care îl oferă tinerilor și sper la o colaborare fructuoasă în continuare”, ne-a declarat Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, președinte executiv al TSD Neamț.

Prin atitudinea luată și seriozitatea cu care a condus ședința TSD Târgu Neamț, Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș (22 ani) a demonstrat din nou, spre dezamăgirea unora, că este un lider demn de apreciat, așa cum și-ar dori să aibă multe organizații.

Andreea Trăsnea

tsd1

3 Comentarii
 1. ioan spune

  Oda conducatorului, cam asa suna asta, un jurnalist ar trebui sa fie impartial, domnisoara/doamna

  1. Andreea Trăsnea spune

   Un jurnalist poate să aprecieze când vede o diferență de atitudine, când vede implicare.

 2. John spune

  Chestia cu bicicletele deja este facuta,Tarantus!Mai vino si cu idei originale!iei bani de la primarie aiurea pt chestii care nu te costa nimic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate