Weekend în pași de dans pentru micuții de la „Magia Copilăriei”

0

Sâmbătă, 12 mai, micuții dansatori din cadrul Asociației „Magia Copilăriei” vor reprezenta orașul Târgu Neamț la Open Wings Dance Festival.

Concursul se va desfășura la Satu Mare și va reuni dansatori din întreaga țară, fiind acceptate mai toate stilurile de dans (modern, de societate, street dance, tradițional, balet etc.).

Coordonați de Elena Ciorsac și instruiți de coregraful Alexandru Gangur, micuții talentați de la Magia Copilăriei au muncit mult pentru a obține performanță.

Până acum, s-au întors acasă cu numeroase premii naționale și internationale, de la cele peste 20 de concursuri și festivaluri la care au participat.

Tânărul lor instructor/ coregraf, Alexandru Gangur (22 de ani) ne-a mărturisit că “Visul lor este să reprezinte România în competiții internationale. Şi eu împărtășesc visul dansatorilor mei și sunt optimist că, dacă talentul este susținut de muncă și pasiune, vom reuși”.

Să le urăm succes și să îi susținem pe acești mici dansatori (7- 14 ani), care reprezintă comunitatea noastră în numeroase competiții de profil!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate