Zeci de profesori nemțeni au chiulit de la examenul de Titularizare

0

527 de cadre didactice au fost admise pentru a susține miercuri, 17 iulie, proba scrisă a concursului de titularizare în învăţământ.

foto cu caracter ilustrativ

Din cei peste 500 de candidați admiși, 62 nu s-au prezentat deloc la examen, 52 s-au retras invocând motive personale, iar 21 din motive medicale.

Centrele de concurs au fost la Piatra-Neamţ: Colegiul Tehnologic „Spiru Haret ” și Colegiul Tehnic Forestier.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 23 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se depun în zilele de 23-24 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 30 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

sursa:

https://www.ziarpiatraneamt.ro/
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate