Ziua eroilor in Tirgu Neamt

3

Primaria si Consiliul Local Tirgu Neamt, au organizat ieri, la Monumentul Eroilor din localitate, o serie de manifestari dedicate Zilei Eroilor, la care au fost prezenti primarul Daniel Harpa, consilieri locali, reprezentanti ai institutiilor publice, elevi sau simpli cetateni. Dupa intonarea Imnului de Stat al Romaniei, a urmat depunerea de coroane de flori din partea Primariei si Consiliului Local, a institutiilor subordonate Ministerului de Interne, precum si a Scolilor si Liceelor  si a reprezentantilor Pensionarilor.

De Ziua Eroilor autoritatile publice si partidele politice au depus coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor. Vremea a tinut cu cei care si-au dat viata pentru pamantul stramosesc iar evenimentul a fost deosebit.


Manifestarile au continuat cu un Te-Deum oficiat de preotii Protopopiatului Tirgu Neamt dupa care Primarul orasului, Daniel Harpa, a afirmat ca atat pentru locuitorii orasului de la poalele Cetatii Neamtului, cat si pentru toti romanii, este o datorie sa-si cinsteasca eroii.
Romania este prima tara care si-a comemorat eroii odata cu sarbatoarea Inaltarea Domnului.Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

3 Comentarii
 1. rolanddorian spune

  ce ziceti de o provocare?!?
  o pagina dedicata aspectelor nu tocmai comode care vizeaza clientelismul primariei(?!?) si amicii edilului nostru?????
  aveti curaj? sau se merge pe contagiozitatea NeamtTV cand clanul A era cel mai cel…..
  asta in cazul in care sunteti echidistanti……..

  ADMIN : Trimiteti pe adresa de e-mail a ziarului ce date concludente aveti despre astfel de lucruri si noi le publicam fara probleme .

 2. Mihai spune

  As avea si eu o rugaminte…..PRIMARU Sa FIE PRIMAR SI NU SCULA LUI ARSENE ,ANDRUSCA SI ALTII CARE isi beau cafeaua zilnic in biroul lui si NU-L LASA SA-SI FACA TREABA! EU ATAT AM DE REPROSAT PRIMARULUI ACTUAL….CA SE LASA DUS CU PRESU DE persoane care nu au nici o competenta in a face administratie publica si nici politica.AU DOAR BANI SI ATAT!.SACI DE BANI..MUNCITI CU GREU!Cu asa comportament si cu asa ECHIPA nu faceti decat sa-l aduceti inapoi pe ARNAUTU ..VA GARANTEZ EU.PROBABIL CHIAR SUSTINUT DE PNL SAU PSD-UL LUI ARSENE, bineinteles dupa ce va plati tributul in plic gros la decidentii politici de mai sus.Si dupa Arnautu ..hop si rogin sa continue ce a inceput acum cativa ani.VA PLACE SCENARIUL ASTA DL PRIMAR???CE ZICETI…DACA ASA VA FI???

 3. unul_din_multime spune

  „Vremea a tinut cu cei care si-au dat viata pentru pamatul stramosesc”…:) …Domnul „stirist”,daca tinea vremea cu ei acum erau la gratare in alt „loc de verdeata unde nu este nici intristare nici suspin”.Scuza-mi ironia,dar ai sfidat un set de vreo 10 legi ale fizicii si logicii la un loc 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate