38 de elevi ai şcolilor de poliţie, în practică la IPJ Neamţ

0

Viitorii polițiști au fost primiți la sediul I.P.J. Neamț de către conducerea inspectoratului, în această dimineață.

În perioada 14 mai – 5 septembrie a.c., 38 de elevi ai școlilor de agenți de poliție ale M.A.I., respectiv  35 de la  „Vasile Lascăr” Câmpina și 3 de la ,,Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, își vor desfășura stagiul de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Astfel, cei 33 de băieți și cele 5 fete care au parcurs modulul de pregătire teoretică,   își vor perfecționa acum cele învățate în zona de practică profesională, 18 dintre aceștia la polițiile municipale și orășenești, iar 20 la secțiile de poliție rurală și posturile de poliție comunale.

Viitorii polițiști au fost primiți la sediul I.P.J. Neamț de către conducerea inspectoratului, în această dimineață, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Fiecare elev a fost repartizat pe lângă un tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate.

Totodată, reamintim publicului interesat, că suntem în plină campanie de recrutare pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de instituțiile de învățământ ale M.A.I.  – 480 la Academia de poliție Alexandru Ioan Cuza București și 1600 la școlile de poliție pentru agenți.

Informațiile referitoare la situația locurilor din instituțiile de învățământ superior ale M.A.I., M.Ap.N. și S.R.I. și din unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I. și M.Ap.N., se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, https://nt.politiaromana.ro , la secțiunea Carieră – Admitere instituții învățământ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate