Centura ocolitoare, o prioritate pentru candidatul ALDE la Primăria Târgu-Neamț

0

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al orașului Târgu-Neamț, Viorel Bălțătescu, nu promite oamenilor marea cu sarea, ci le prezintă soluții concrete și aplicabile, menite să aducă beneficii urbei și locuitorilor ei.

Un astfel de proiect se referă la realizarea unei centuri ocolitoare a orașului Târgu Neamț. Da, o centură ocolitoare cu ajutorul căreia traficul rutier s-ar descongestiona, în loc de promisiunea deșartă a unor autostrăzi greu de realizat.

„Traficul din oraș a devenit infernal, cu toții vedem acest lucru. Numărul de autoturisme a crescut considerabil, iar camioanele cu bușteni și TIR-urile circulă prin mijlocul orașului. Cantitatea de noxe emise este uriașă, mai ales când sunt ambuteiaje și autovehiculele mai mult stau pe loc decât înaintează.

Nu mai vorbim de aer, care devine irespirabil, de blocurile care se crapă din cauza tonajului ssau de disconfortul creat participanților la trafic.

O centură ocolitoare a orașului, realizată în parteneriat cu comunele Brusturi și Răucești, ar ajuta enorm la rezolvarea acestei probleme.
Mă veți întreba de unde bani. Din fonduri europene nerambursabile, atrase din exerciţiul financiar al Uniunii Europene care începe în 2021. E cea mai viabilă sursă de finanțare pentru realizarea acestui proiect.

Problema traficului auto își va găsi răspunsul așteptat de toată lumea. Este angajamentul meu în fața târgu-nemțenilor!“, transmite Vioerl Bălțătescu, candidatul ALDE la funcția de primar al orașului Târgu-Neamț.

CITEȘTE ȘI:

Candidații ALDE pentru Consiliul Local Târgu- Neamț

Cele zece proiecte principale pentru Târgu-Neamț, propuse de Viorel Bălțătescu, candidatul ALDE la funcția de primar

Viorel Bălțătescu: „Vom demonstra, împreună, că este posibilă reabilitarea termică a TUTUROR BLOCURILOR din Târgu-Neamț­­”


Comandat de PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR – ALDE, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200063

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate