Adevaruri tulburatoare – Manastirea Petru Voda

2

La Manastirea Petru Voda se poate ajunge urmand drumul national DN 15 B de la Poiana Teiului spre Targu Neamt, din Valea Largului se desprinde in stanga, un drum de 10 km spre satul Petru Voda.
Manastirea Petru Voda a fost construita la sfarsitul secolului al XX lea, la dorinta credinciosilor din satul Petru Voda si prin bunavointa autoritatilor locale care au pus la dispozitie, in poiana Hasca, terenul necesar constructiei. Cu toate ca in aceasta zona nu a existat niciodata vreun asezamant monahal, in anul 1990, s-a primit aprobarea pentru constructia manastirii Petru Voda.
In anul 1991 s-a inceput infiintarea manastirii Petru Voda, ridicarea constructiilor si organizarea obstei sub indrumarea a doi monarhi de la manastirea Secu, originari din Poiana Teiului. Unul dintre acesti monahi este fostul staret al manastirii, parintele Iustin Parvu, considerat de credinciosi ca fiind unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici in viata.
Astazi, acest loc a devenit unul dintre cele mai cautate si vizitate de catre credinciosi, un veritabil obiectiv pentru turismul ecumenic.
Materialul urmator este si poate fi un document pentru multi credinciosi care au frica Lui Dumnezeu si nu mai are rost pentru nicio prezentare.

Redactor: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

2 Comentarii
  1. ovidiu spune

    ADEVARAT,SA NE AJUTE DUMNEZEU SI SA NE IERTE.AMIN

  2. Vidosava spune

    SLAVIT SA FIE DOMNUL!O sigura Omisiune(ep Artemie ,marturisitor aiOrtodoxiei in zilele de apostazie!)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate