Autoritățile din PETRICANI vă invită „De Crăciun, Acasă!”

0

Nicăieri nu-i ca acasă, mai ales de Crăciun.

Primarul și Consiliul Local Petricani știu acest lucru și au pregătit un eveniment care să-i prindă pe locuitorii comunei în “mrejele” sărbătorilor de iarnă. Joi, 27 decembrie, de la ora 15.00, are loc cea de-a doua ediție a spectacolului „De Crăciun, Acasă”.

“Veniți să intrați în lumea de poveste, să vă regăsiți în paginile pe care le vom scrie împreună, cu aromă de scorțișoară și colinde aducătoare de liniște sufletească, printre mii de luminițe ce vor întregi atmosfera de basm.

Poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi, împreună, an de an, în ziua de Crăciun, Acasă!

Vă dăm întâlnire, pe data de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, în parcarea Primăriei, unde vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu feeria sărbătorilor de iarnă.

Vă mulțumim și vă așteptăm!”, transmit primarul Ticușor Vasiliu și viceprimarul Ioan Cristian Apostol.

Printre artiștii care vor cânta și încânta audiența la Petricani, se numără Viorica Macovei, Grigore Gherman, Angelica Flutur și Alessia.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate