Moș Crăciun vine cu ambulanțe noi la SAJ și ISU Neamț

0

Opt ambulanțe noi, tip B,  au ajuns deja în parcarea Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Moș Crăciun urmează să aducă și două tip C și șapte tip A. De asemenea, și parcul auto al ISU Neamț a fost reînnoit cu două ambulanțe SMURD.

Este o gură de oxigen dată celor de la Ambulanță, care erau nevoiți să își desfășoare activitatea cu mașini vechi, depășite fizic și moral.

Toate mașinile – și cele ajunse deja, și cele care vor veni în perioada următoare – sunt dotate cu aparatura necesară și vor fi împărțite între orașele județului Neamț, pentru a interveni și deservi toate zonele. De asemenea, vor asigura transferurile către clinicile din țară, în condiții mult mai bune pentru pacienți și cadrele medicale. Am convingerea că după acest pas, multor nemțeni le vor crește șansele la viață, pentru că se va putea interveni rapid și eficient!, a precizat Ionel Arsene- președintele CJ Neamț.

Ambulanțele vor fi înmatriculate marți, 18 decembrie, după care vor fi scoase pe teren.

Prin Programul POR 2014 – 2020,  derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, au fost achiziţionate 420 de ambulanţe noi, cu scopul de  a „îmbunătăți capacitatea de intervenție la urgențele medicale”, care vor ajunge la beneficiari până la sfârșitul anului.

Pentru Regiunea Nord-Est, care include județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Iași, au fost repartizate îîn total 56 de ambulanțe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate