Bate vântul de se ia curentul. Mai multe localități nemțene, afectate

0

Peste 4500 de gospodării din județul Neamț au rămas aseară fără curent electric, din cauza fenomenelor meteo periculoase.

Delgaz Grid ne-a informat că la ora 22:00 localitățile Dumbrava, Urecheni, Păstrăveni, Rădeni, Țibucani, Țibucanii de jos, Lunca Moldovei, Davideni și Podoleni sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 4510 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea defecțiunilor, preciza lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Azi-dimineață, la ora 8.00, localitatea Dumbrava continua să fie afectată din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. „43 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea defecțiunilor”, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Amintim că meteorologii au emis un cod portocaliu de vânt puternic, ninsori și viscol pentru mai multe zone din țară, inclusiv partea de vest a județului Neamț, avertizare aflată în vigoare până în această dimineață, la ora 8.00. Partea de est a județului s-a aflat în cod galben.

În prezent, tot județul Neamț se află sub cod galben.

Pe parcursul zilei de marți (18 ianuarie), vântul va continua să prezinte intensificări în estul, centrul și local în sudul și sud-estul țării, precum și în zonele de munte.
      În Carpații Meridionali, îndeosebi în zona înaltă, vor fi rafale de 90…110 km/h, viscolind ninsoarea, iar vizibilitatea va fi redusă.
       În Moldova, viteza vântului va atinge 60…85 km/h, iar în Transilvania, Dobrogea, sudul Olteniei și local în Muntenia, 55…60 km/h
, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.


Tot astăzi, 18 ianuarie, fără curent electric au rămas și următoarele străzi din comunele Petricani și Grumăzești, însă pentru efectuarea unor lucrări programate:

Curechistea – Străzile: Curechistea, Pintilie, Principala, Cozmenilor
Grumazesti – Străzile: Grumazesti, Valeni, Rezmerita, Enea, DEAL DE SAT, Deleni, Principala, Ionascu, Pictorilor, Ses, Hotarani, Centru, Cuibareste, Frecauti, Aleea Parcului, Croitoreni, Cucusor, Circei, Suseni, Bisericii, Netezi, Alexa, Dudanesti, Caina
Netezi – Străzile: Netezi, Matasa, Principala, Bucatarilor, Vornicu
Târpesti – Strada: Târpesti
Tolici – Străzile: Tolici, Rotunda, Varariei
Topolita – Străzile: Topolita, PRINCIPALA, Satul Vechi, Fermierului, Manastirii, Deal, Investitiei

Data de începere: 18.01.2022 – 09:30
Data de finalizare: 18.01.2022 – 14:00


Până la ora 16.30, de lucrări programate sunt afectate și anumite străzi din Varatec, și anume: Varatec, Codrii de Arama, Padurea de Argint, Bisericii, Zoe Dumitrescu Busulenga, Filoru, Lahovari, Poieni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate