Cupa Cetății-Lucris, deschisă oficial

0

Vineri, 13 iunie, a avut loc deschiderea oficială a Competiției de Fotbal pentru Juniori intitulată Cupa Cetății – Lucris.

De la ora 17.00, stadion „Cetatea” a găzduit primele trei meciuri din concurs. La categoria juniori 2001, a jucat FC Ceahlăul împotriva CSMS Iași pe terenul al II-lea, iar la categoria juniori 2002, FC Ceahlăul – AS. DIDI JR. Iași și CSMS Iași – BUC. Suceava, pe terenul I.

La eveniment a participat și primarul Daniel Harpa, cunoscut și ca un fan împătimit al fotbalului. „Mă bucur că au dat curs invitației noastre aceste cluburi sportive din Moldova și mulțumesc cu această ocazie organizatorilor și celor care au înțeles că sportul înseamnă sănătate. Sper că prima ediție va fi de succes și atât timp cât voi avea alături de mine prieteni precum Cristinel Lungu, cel care a dus greul organizării competiției, vreau ca și Târgu Neamț, așa cum și clubul Ceahlăul are mai multe grupe de juniori și sunt campioni, să ajungă pe primele locuri, la nivel de județ și țară. Sper că această competiție, Cupa Cetăți Lucris, va ajunge la urechile președintelul Federației Române de Fotbal, Răzvan burleanu, care ne-a promis că va face tot posibilul ca la Târgu Neamț să fie un Centru de Excelență pentru Copii și Juniori”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Cupa Cetății- Lucris este organizată de Primăria orașului Târgu Neamț și firma Lucris Serv.

Competiția, aflată la prima ediție, adună pe stadion Cetatea 13 echipe de fotbal din Piatra Neamț, Iași, Suceava, Dorohoi și Târgu Neamț.

„Sper să organizăm Cupa Cetății – Lucris și la anul, ne vom da toată silința. Mai ales pentru promoția 2002, sunt implicat pentru că unul dintre copiii mei joacă fotbal la FC Ceahlăul.

Vrem să aducem din nou copiii pe teren, să facă sport.Nu calculator și atât, cu sănătatea distrusă. Vedeți, sunt copii obezi la vârte fragede de 7, 8 ani, care nici nu pot să meargă pe drum. Ne punem speranța în această compețitie, să-i atragem către sport, către mișcare, să fie pe stadioanele județului. Aici, la Târgu Neamț, avem sprijinul primarului Daniel Harpa, căruia îi place fotbalul și ne susține. Vreau să-i mulțumesc și primarului Ștefan  care ne ajută, cu jucători și condiții bune de cazare pentru tineri”, aflăm de la Cristi Lungu, administratorul firmei Lucris (organizator).

Sâmbătă, 14 iunie, va fi zi plină pentru fanii fotbalului. Sunt programate meciurile juniorilor începând cu ora 9.00, până la ora 17.00. Competiția continuă duminică, 15 iunie, de la ora 9.00 până la ora 14.00, când se vor juca semifinalele și finala.

Festivitatea de premiere, moment mult așteptat de micii fotbaliști, dar și de antrenorii echipelor de fotbal, este programată la ora 15.00.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate