Reţinuţi! Au furat dintr-o locuinţă aproape 8000 lei şi bijuterii din aur

0

În urma probării activității infracționale, doi bărbați din Suceava au fost reținuți pentru furt de bani si bijuterii dintr-o locuință din comuna Agapia.

Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au reținut un tânăr de 21 de ani și un bărbat de 44 de ani, ambii din Scheia, județul Suceava.

La data de 28 martie,  polițiștii nemțeni împreună cu cei din cadrul IPJ Suceava au efectuat perchiziții la locuințele acestora în scopul probării activității infracționale.

Polițiștii au stabilit faptul că la data de 11 martie,  bărbații s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Agapia și profitând de faptul ca persoana vătămată a părăsit locuința, ar fi pătruns fără drept în casă, de unde ar fi  sustras 7.900 lei și bijuterii din aur.

Ieri, cele două persoane au fost preluate de polițiști în baza mandatelor de aducere și au fost conduse la sediul Poliției Târgu Neamț, unde, în urma probării activității infracționale a fost dispusă măsura rețineri pentru 24 de ore față de tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și față de bărbat pentru complicitate la comiterea infracţiunii de furt calificat.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț, cu propunere de arestare preventivă.

 

IPJ Neamţ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate