Elevii de la Oglinzi- Răuceşti, pe podium la Concursul de îndemânare pe bicicletă ”Cupa DHS”

0

Echipajul Liceului Tehnologic Oglinzi din comuna Răucești a obținut locul al III-lea la etapa județeană a Concursului de îndemânare pe bicicletă ”Cupa DHS”.

Competiția a avut loc vineri, 11 mai, pe platoul Curții Domnești din Piatra-Neamț.  La start s-au aliniat 10 echipaje formate din elevi din clasele V-VIII, de la mai multe școli nemțene.

Concursul a presupus parcurgerea a două probe, una teoretică, ce a vizat cunoașterea regulilor de circulație, istoriei bicicletei și modelelor de bicicletă DHS, și una practică, ce a constat în parcurgerea unui poligon cu 9 obstacole.

Comisia de evaluare, formată din cms. Lelian Andrieș, insp. Iulian Blaga și ag. șef Claudiu Ciupercă de la Serviciul rutier din cadrul IPJ Neamț, a stabilit clasamentul, după cum urmează:

  • Locul I, elevii Ionuț-Gabriel Dumitru, Teodora Popa, Mihai-Doru Munteanu și Ana-Casandra Zura de la Școala Gimnazială nr. 8, Piatra-Neamț.
  • Locul al II-lea, elevii Teodor-Andrei Șfârghi, Antonia Rășchitor, Casiana-Elena Tomescu și Ovidiu-Gabriel Andrieș de la Școala Gimnazială ”Constantin Panțiru”, com. Grințieș.
  • Locul al III-lea, elevii Gabriela Tanasă, Laviniu Celus, Roxana Ilieș și Emanuel Apostoae de la Liceul Tehnologic Oglinzi, com. Răucești.

Concursul de îndemânare pe bicicletă ”Cupa DHS” a fost organizat de Ministerul Educației Naționale, Clubul Sportiv ”Silver Fox” Deva, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Inspectoratul de Poliție al județului Neamț-Serviciul rutier, Primăria municipiului Piatra-Neamț și Școala Gimnazială nr. 8, Piatra-Neamț.

Felicitări tuturor elevilor participanți, profesorilor care i-au pregătit și părinților!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate