Enoriaşii Parohiei „Sfântul Ilie” din Târgu Neamț, în pelerinaj

1
Credincioșii din Parohia „Sfântul Ilie” din Târgu Neamț au mers luni, 1 iunie 2015, într-un pelerinaj la mănăstirile din Bucovina, la iniţiativa preotului paroh Vasile Ionesi.
pelerinaj sf ilie
Cu acest prilej, corul parohial a oferit răspunsurile liturgice în cadrul Sfintei Liturghii oficiate în Parohia Frumoasa-Moara, Protopopiatul Suceava 2, care şi-a serbat hramul.
Periplul membrilor corului Parohiei „Sfântul Ilie” din Târgu Neamţ a continuat la câteva din cele mai reprezentative aşezări monahale din Eparhia Sucevei şi Rădăuţilor. Cu toţii au admirat nestematele locaşuri de închinăciune, majoritatea înscrise în Patrimoniul UNESCO.
Pelerinajul la sfintele mănăstiri este o modalitate de pastoraţie care intensifică comuniunea de rugăciune şi de dragoste creştină între parohie şi mănăstire, spre slava lui Dumnezeu si a noastră mântuire„, a menţionat preotul paroh Vasile Ionesi.
sursa: doxologia.ro
1 Comentariu
  1. Atodiresei spune

    Foarte frumos că preoții socializează ci enoriașii și în astfel de activități. Dar știu că parohia „Sf. Ilie” are și preot II în persoana părintelui Constantin Luca. El de ce nu apare în fotografie? Așteptăm răspuns….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate