Familiile care au sărbătorit ”Nunta de aur” sau ”Părinții anului 2021” premiate și anul acesta la Pipirig

1

Primăria Pipirig din județul Neamț a felicitat și premiat cuplurile care sărbătoresc ”Nunta de aur” și copiii născuți în perioada septembrie 2020-august 2021. Atât familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, cât și părinții nou-născuților au primit diplome și câte un premiu în bani, în valoare de 500 de lei.

De când este primar, Vasile Dorneanu a hotărât să premieze în fiecare an cuplurile care sărbătoresc ”Nunta de aur” la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie precum și nou-născuții și părinții acestora.

Având în vedere situația epidemiologică actuală, nu s-a putut organiza o festivitate de premiere, însă primarul Vasile Dorneanu a mers personal, în cursul lunii octombrie, să-i felicite. ”Sunt oameni care pot reprezenta un model de devotament, de înțelegere, de dragoste și respect. Un exemplu că împreună au putut trece peste greutățile vieții.

Le-am urat multă sănătate familiilor: Eva și Dumitru Avarvarei, Viorica și Vasile Avarvarei, Maria și Dumitru Balmuș, Silvia și Vasile Baboi, Verginica și Alexandru Dascălu, Viorica și Gheorghe Diaconu, Florica și Dumitru Dolhescu, Ioana și Gavril Marcu, Aurica și Ion Negru, Elena și Gheorghe Pelin, Varvara și Ioan Radu, Domnica și Dumitru Rusu, Maria și Petru Șutu, Elena și Vasile Ursu, Maria și Vasile Ursu. Le doresc să aibă parte în continuare de ani mulți și fericiți împreună”, a declarat Vasile Dorneanu, primarul comunei Pipirig. 

De asemenea, primarul Vasile Dorneanu felicită și recompensează în fiecare an nou-născuții și părinții acestora. 

Acum, sunt premiați copiii născuți în perioada septembrie 2020-august 2021: Anul acesta premiem 90 de nou-născuți la nivelul comunei, fapt care ne bucură foarte mult. Felicitări părinților și multă sănătate și succes în viață tuturor!”.

Sumele de bani pentru toate aceste evenimente au fost cuprinse în bugetul local și au fost aprobate în ședința Consiliului Local Pipirig. 

1 Comentariu
  1. Coman spune

    La Vrânceanu Ana căzută la pat de mai bine de doi ani știe PrimRul cine are grijă de ei căci o fost mamă eroină a dat naștere la cinsprezece copii dar nu sunt fonduri pt.social.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate