Flori, iarbă, copăcei…în curte la Grădi Doi!

0

De curând a avut loc în cadrul primăriei Tîrgu Neamț, lansarea proiectului „Flori, iarbă, copăcei…în curte la Grădi Doi!” Scopul proiectului este reabilitarea unui teren în suprafață de 400 mp, în vederea amenajării unui spațiu verde și a unui loc de joacă la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2.

 În cursul lunii februarie 2013, Fundația Filantropica „Smărăndița”, în parteneriat cu Primăria orașului Tîrgu Neamț și Școala Gimnazială „Grigore Ghica-Vodă” Nr. 2, a depus spre finanțare proiectul în cadrul programului Spații Verzi, finanțat de către MOL România și Fundația pentru parteneriat Miercurea Ciuc. În urma procesului de evaluare, acesta a fost selectat spre finanțare, din totalul de 104 proiecte depuse, fiind aprobate spre finanțare 27.

gradiValoarea totală a proiectului este de 11.375 lei, din care 8.775 lei finanțare nerambursabilă și 2.600 lei contribuție locală ( 1.600 lei contribuție în natură și 1.000 lei contribuție în bani ). Proiectul se va desfășura în perioada aprilie-iunie 2013. Printre rezultatele așteptate se numără: 400 mp spațiu verde amenajat,  350 mp gazon însămânțat, 500 bucăți plante floricole, 13 arbori, 4 mese cu bănci, 1 leagăn, 5 jardiniere flori, 500 pliante, 2 conferințe de presă, 5 activități ecologice non-formale.

„Primăria va veni în continuare în sprijinul dumneavoastră ori de câte ori va fi nevoie. Vă asigur că veți avea ajutorul nostru atât financiar cât și moral”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Marilena STURZU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate