În curând, Ziua comunei Răucești (PROGRAM)

0

Duminică, 2 septembrie, la Răucești va avea loc un eveniment de suflet, așteptat cu nerăbdare de întreaga suflare a localității nemțene.

Primarul Dumitru Bălăjel și Consiliul Local organizează Ziua comunei Răucești,  ediția a XIV-a, manifestare dedicată Centenarului Marii Uniri.

Așadar, întreaga comunitate adunată în Parcul Monumentului Răucești va sărbători românește, având la dispoziție un program cultural-artistic diversificat, pentru toate preferințele.

Dragi consăteni, 

Vă invităm, alături de noi, duminică, 2 septembrie 2018, să sărbătorim împreună Ziua comunei Răuceşti, leagănul copilăriei noastre şi locul în care trăim şi ne întoarcem cu drag!
Sărbătoarea va începe la ora 11.00 cu CEREMONIE MILITARĂ, cu defilarea Drapelului de luptă şi a Gărzii de onoare, pentru prima dată organizată în comuna Răuceşti, la Monumentul Eroilor din centrul comunei. 

Vom continua cu un spectacol susținut de artişti de renume printre care se numără Ansamblul etnofolcloric PLĂIEŞII din Republica Moldova, Andreea Bănică şi alți artişti îndrăgiți.

Ziua se va încheia cu un spectaculos foc de artificii şi discotecă în aer liber. 

Prezența dumneavoastră alături de noi, va da rezonanța meritată acestei sărbători! 

Vă aşteptăm cu drag!, transmite Dumitru Bălăjel, primarul comunei Răucești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate