Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 28 ianuarie 2020
  • :
  • :

În stare gravă după o cezariană la Tîrgu Neamț. A ajuns la Iași cu 3 litri de sânge în abdomen

O femeie de 34 de ani a ajuns astăzi la Iași cu elicopterul după ce a avut complicații grave în urma unei cezariene efectuate la Tîrgu Neamț.

„Femeia a născut la 9.30, la Târgu Neamţ, după cezariană s-au constatat nişte modificări importante ale tensiunii. Ei nu au anestezist în cursul după-amiezii, aşa că a fost trimisă la noi. Ea a făcut nişte complicaţii pe fondul celei de a doua cezariene. S-a intervenit în urgenţă, cu toate cele necesare, a trebuit scos uterul, ea avea trei litri de sânge în abdomen”, a declarat Mircea Onofriescu, Şeful Secţiei Obstetrică I a Materităţii „Cuza Vodă” pentru Mediafax.

Pentru moment, pacienta se află sub supraveghere medicală și este stabilă. Practic, echipa medicală de la Iași i-a salvat viața, pe de o parte datorită profesionalismului, pe de altă parte datorită trasferului de urgență efectuat cu elicopterul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *