Jandarmi prezenti la Mănăstirea Petru Vodă

0

      Sâmbătă 14 iunie a.c., începând cu ora 07.00, 25 de jandarmi vor lua toate măsurile necesare, pentru liniştea credincioşilor care participă la Mănăstirea Petru Vodă, la Slujba de Pomenire de un an de la trecerea la Domnul a Părintelui Iustin Pârvu.

      Jandarmii, potrivit competenţelor legale, vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care tulbură ordinea publică sau săvârşesc alte fapte de natură contravenţională sau penală, fluidizarea circulaţiei pietonale, îndrumarea autovehiculelor spre locurile de parcare.

      Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte antisociale, Jandarmeria Neamţ recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să adopte un comportament civilizat şi să respecte regulile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.

      Totodată, cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ

Compartiment informare şi relaţii publice

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate