La loc comanda! Premierul Orban anunță că NU se vor dubla alocațiile

1

Cu toate că Parlamentul a votat pentru dublarea alocațiilor, premierul Ludovic Orban insistă că nu sunt bani pentru a face acest lucru și că trebuie gândit un „timing”:

Vom căuta o soluție. Nu ne putem permite dublarea alocațiilor, e a doua dublare care e făcută după cea care a existat în martie în dezbaterea legii bugetului din 2019. Sigur că vom da o garanție privind dublarea alocațiilor, dar va trebui să gândim un timing, un calendar de creștere a alocațiilor, a precizat premierul pentru România TV, citat de Mediafax.

Premierul este de părere că impactul ar fi mult prea mare în condițiile în care Guvernul trebuie să se descurce cu fondurile pe care le mai are din exercițiul financiar 2014-2020.

Banii pe care-i vom primi și anul viitor, nu sunt bani cu care să faci ce vrei. În general sunt bani pentru dezvoltare, pentru infrastructură, pentru cercetare, pentru Europa inteligentă, smart city, a argumentat Orban.

Sursa: Mediafax

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

1 Comentariu
  1. Filip Daniela spune

    Domnul Premier am si eu o intrebare,Dumnevoastra ati pute sa intretinet 3 copii cu 470 de lei pe luna,fiiend o mama singura,sai cresc sa le ofer mancare si de inbracat,care tote sunt scupe,dero mancare inbracamite o luna de zile cum sami inpart bani sa traiesc cum,dar nu se poate,cu 150 cum pot eu sai cupar macare,de inbracat plus medicamete daca se inbolaveste,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate