Miercuri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, cei mici sunt așteptați în Parcul Central. Concurs, spectacole și multe alte surprize

0

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – copilăria. Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie a intrat în istorie la Geneva, în anul 1925, unde s-a ținut Conferința Mondială pentru bunăstarea copiilor.

În această zi, fiecare dintre noi își amintește de momentele frumoase ale copilăriei, retraind-o prin ochii ficărui copil. Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici.

Să sarbătorim alături de copii, nepoţii, fraţii sau vecinii noştri şi să ne lasăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple sau … să nu uităm de copilul din noi. Aşadar, această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de „cea mai frumoasă perioadă” … copilăria.

Ziua Internaţională a Copilului are la baza şi promovează schimbul reciproc de idei, dorinţa de a-i face pe copii să înţeleagă acest concept, precum şi iniţierea unei acţiuni de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate