Pompe funebre Craiova inseamna implicare totala in organizarea inmormantarii

0

Pe site-ul dispeceratului national 07Funerare un loc important il ocupa firmele de pompe funebre Craiova care se disting  prin serviciile complexe si de cea mai buna calitate.

Craiovenii stiu ca se pot baza pe acesti specialisti cand se confunta cu decesul unei persoane importante din viata lor. Ce poate fi mai important decat sa fie cineva alaturi de familia indurerata cand se confrunta cu cea mai trista problema din univers: despartirea de o persoana draga?

Indiferent de ora la care s-a produs decesul, toate firmele de pompe funebre care lucreaza sub patronajul dispeceratului 07Funerare au program non-stop, prin urmare exista cineva care raspunde la apelul disperat al apartinatorului si ofera si consultanta  gratuita.

De ce este importanta consultanta? Fiindca ea reprezinta asigurarea ca firma respectiva se poate ocupa de toate aspectele inmormantarii si in plus, de comun acord cu apartinatorul, stabileste detaliile organizarii si bugetul alocat tristului eveniment.

Familia are posibilitatea sa aleaga modelul dorit de sicriu, pachetul de servicii personalizat, completarea pragatirii trupului neinsufletit cu proceduri menite sa ii redea defunctului trasaturile din timpul vietii.

In spatele organizarii fiecarei inmormantari stau anii in care specialistii firmei au acumulat experienta, au pus la punct o baza materiala completa, au dovedit multa empatie si au stabilit preturi oneste pentru servicii de top.

Familia indoliata are nevoie de timp sa isi planga mortul si sa rememoreze amintiri dragi, de aceea niciunul dintre membrii nu ar trebui sa alerge prin oras dupa acte sau dupa diverse produse, din moment ce exista firme serioase care se pot ocupa de tot la superlativ.

Angajatii firmelor de pompe funebre dovedesc profesionalism, nu se merge pe improvizatie, ci este omul potrivit la locul potrivit.

In atelierele firmelor de top de pompe funebre tamplari priceputi lucreaza la sicrie. Acestea sunt trainice, cu sisteme sigure de prindere ca manipularea lor sa fie mai usoara. Lemnul este tratat corespunzator sa reziste cat mai mult si sa aiba un aspect elegant.

Un sicriu vine echipat cu tot ceea ce este necesar, fiind tapitat cu tesaturi fine si completat de lenjeria funerara specifica acestui eveniment.

Apartinatorul are la dispozitie zeci de modele de sicrie din pin, din esente lemnoase tari, simple sau de lux, cu preturi variabile, gandite pentru bugetul pe care familia il aloca inmormantarii.

Trupul neinsufletit este preluat de firma de servicii funerare cu care apartinatorul a semnat un contract si dus in sala autorizata de pregatire. Acolo, discret si cu maxim respect, decedatul beneficiaza de ultimele ingrijiri.

Trupul este spalat cu grija cu produse speciale, are loc imbalsamarea si cosmetizarea, apoi defunctul este imbracat si asezat in sicriu.

Toate aceste etape sunt dificile din cauza rigiditatii si greutatii trupului neinsufletit, a faptului ca atingerea unui corp rece ca gheata nu este sub nicio forma confortabila.

In pretul onest perceput de firma de pompe funebre intra si manipularile repetate ale trupului lipsit  de viata si ale sicriului, dar si transportul funerar, o etapa delicata, daca afara sunt temperaturi extrem de ridicate.

Masinile sunt dotate cu frig, prin urmare, decedatului i se asigura temperatura optima, plus ca la nevoie, se poate inchiria un capac frigorific pentru sicriu. Soferii profesionisti de pe masinile funerare au experienta necesara sa conduca si in conditii meteo extreme si sa respecte dorintele apartinatorilor.

Dar o inmormantare inseamna si coroane funerare din cele mai frumoase si parfumate flori. Firmele de pompe funebre dispun si de florarii sau colaboreaza cu cele mai bune florarii din oras ca familia indurerata sa nu mai fie nevoita sa alerge dupa coroane.

Firma funerara care si-a luat angajamentul ca va organiza inmormantarea de la inceput pana la sfarsit asigura familia ca:

-ii pune la dispozitie toate obiectele necesare unei inmormantari traditionale: panza pentru doliu, batiste, prosoape, cosul cu coliva si cu sticlele de vin si ulei;

-livreaza pachetelele cu mancare la cimitir, iar in ele se vor regasi alimentele specificate de apartinatori. De multe ori lista se face in functie de ceea ce ii placea defunctului sa manance;

-amenajeaza groapa sau cavoul si realizeaza si monumentul funerar pe care fiecare om care a trait pe acest pamant il merita ca semn de aducere-aminte si de respect din partea familiei;

-organizeaza parastasul;

-pune la dispozitia familiei medic care sa constate si sa elibereze certificatul de deces.

Firmele de pompe funebre de top au capacitatea de a organiza perfect o inmormantare si de a amenaja mormantul cu gard de protectie, cruce din granit pe care se vor inscriptiona datele defunctului si fotografia acestuia, o banca din lemn, daca este loc suficient pe care sa stea apartinatorii care vor veni in vizita la mormant.

Prin tot ceea ce face pentru defunct, apartinatorul isi arata dragostea si profunzimea durerii pricinuite de decesul celui drag.

Ultimele daruri facute de familie celui care pleaca definitiv trebuie sa fie perfecte.

E trist cand familia pierde unul dintre membrii importanti, fiindca locul acestuia ramane gol, iar lipsa lui doare!

Reprezinta totusi o consolare faptul ca firma de pompe funebre se ocupa de tot si ca organizarea este perfecta, iar apartinatorilor li se ofera timpul de care au nevoie sa se resemneze.

Firmele de pompe funebre sunt capabile sa asigure si transportul interurban al decedatilor cu masina funerara, cu trenul sau cu avionul, in functie de circumstante si de dorintele apartinatorilor.

Firmele de pompe funebre 07Funerara Craiova au putut fi vazute la televizor in timpul desfasurarii inmormantarii unor vedete nationale si evenimentul a decurs ireprosabil.

Cu aceeasi determinare organizeaza aceste firme si inmormantarile oamenilor obisnuiti ai caror apartinatori apeleaza la ajutorul lor.

Pompe funebre Craiova inseamna implicare totala in organizarea inmormantarii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate