Ministerul Energiei, reprezentat de un tîrgnemțean

2

Consilierul Local PSD al orașului Tîrgu-Neamț, Dan Andrușcă, a fost numit recentDSCN3837 consilierul  ministrului delegat al Energiei, Constantin Niță. În acest moment, județul Neamț are un reprezentant în Ministerul Energiei, fapt ce ar putea fi un avantaj nesperat pentru zona noastră, în atragerea de investitori, prin lobby-ul pe care l-ar putea face Dan Andrușcă, din postura de consilier al ministrului.

Odată cu preluarea noii funcții, locul său din legislativul nemțean va fi ocupat de un alt candidat de pe listele USL de la alegerile din iunie 2012, în persoana lui Vasile Afloarei, membru PNL.

„Dănut DSCN4060Andruscă este de profesie economist, iar atributiile sale vor fi cele ale unui consilier de ministru. Deocamdată este la început, este o perioadă de acomodare cu cerintele postului său din cadrul ministerului. Dacă cineva din Tîrgu Neamt a ajuns consilier al unui ministru nu este putin lucru. Faptul că Neamtul are reprezentanti în structurile de la Bucuresti este un lucru bun pentru judet. Eu sînt în Parlamentul României si reprezint cetătenii Colegiului 7 si sper ca după patru ani, cînd se va încheia mandatul, să pot veni cu fruntea sus si să pot spune că mi-am îndeplinit promisiunile“, a declarat într-un ziar județean, Ionel Arsene.

Dan Andruscă a activat pînă acum în mediul privat, ocupîndu-se de firma sa Ulprod. Societatea a fost înfiintată în 1994, are sediul în Tîrgu Neamt si este specializată în fabricarea de mobilier si de articole de cauciuc, pe care le produce în fabricile din comuna Vînători-Neamt.

Marilena STURZU

2 Comentarii
  1. lucian victor spune

    in loc sa puneti oameni cu experienta care au lucrat in domeniu, puneti oameni care au experienta in mobilier si articole de cauciuc. am lucrat 30 de ani in montaj de termocentrale, Rovinari, Turceni, Halanga, Isalinita, hidrocentrale, Tismana, Valea Mare, nuclear montaj, Cernavoda, servicii de consultanta cu asistenta americana, germana, franceza, directii de reabilitare si modernizare finantate de BM, BEI, BERD.

  2. Bogdan Radu Apetrei spune

    Ce oameni cu experienta, d le Lucian Victor? Crin Antonescu, dintr-un profesor de istorie, a ajuns presedintele Senatului!!! Avem incredere in dl Dan Andrusca, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre dansul. Sa l lasam sa-si faca treaba, si dupa 3 ani sa-i analizam activitatea. Sa nu dam cu bolovani inainte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate