Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Ministrul Andrușcă a fost remaniat de către jurnaliști de 8 ori

Ministrul Andrușcă a fost ”scos” din Guvern de vreo 8 ori până acum de cei care fac presă pentru a manipula. Nu zicem că Andrușcă trebuie să rămână ministru 100 de ani. Nu zicem că e cel mai bun ministru din galaxie. Dar cu siguranță e mai capabil decât jurnaliștii care zic că prezintă informații adevărate au anunțat până acum de opt ori remanierea ministrului.

Desigur că Andrușcă va fi remaniat sau schimbat peste o săptămână, o luna, un an sau doi. Problema care se pune este de ce tu, consumator de presă, ai fost dus în eroare de opt ori în legătură cu demiterea acestui om. Să fie unii jurnaliști mult mai incompetenți decât miniștrii pe care-i critică și să o dea în bară de opt ori cu această știre sau de fapt jurnaliștii nu sunt deloc proști și fac aceste tipuri de intoxicări doar pentru a te face pe tine, consumatorul de presă, să crezi altceva și să răsufli ușurat când va fi schimbat ministrul de care ești de acum plictisit de câte ori ți s-a spus că va fi schimbat.

Sunt oare jurnaliștii care au greșit știrea cu Andrușcă de 8 ori incompetenți sau doar se străduiesc să te manipuleze?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *