Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 aprilie 2019
  • :
  • :

Noi agenți de poliție la IPJ Neamț

Luni, 5 noiembrie a.c., 36 de absolvenţi ai unităţilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Noii colegi au fost repartizaţi la I.P.J. Neamţ cu data de 1 noiembrie a.c., ca urmare a absolvirii Şcolilor de Poliţie ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina şi ,,Septimiu Mureşan’’ Cluj-Napoca.

Absolvenţii au avut medii cuprinse între 8.73 şi 9.48, 26 dintre ei fiind poliţişti, iar 10 poliţiste. Dintre aceştia, 24 sunt nemţeni, 8 suceveni, 2 din Maramureş, iar câte unul din Cluj, respectiv Botoşani.

Având în vedere nevoile instituției, aceștia au fost repartizaţi în structurile I.P.J. Neamţ, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire, după cum urmează : 9 agenţi de poliţie în mediul urban (2 la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, doi la Poliţia Rutieră, 1 la Investigaţii Criminale şi 4 la Ordine Publică), iar 25 de agenți de poliţie – în cadrul Posturilor de Poliţie Rurală.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuţiile ce le revin!

Aproape 2.900 de elevi au absolvit, în ultimele două zile, cursurile școlilor de agenți și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne.

În contextul în care aceștia pășesc într-o nouă etapă a vieții, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, le-a transmis: ”faceți pasul apăsat, ferm și cu demnitate pentru că aceasta este atitudinea care trebuie să vă caracterizeze ca oameni, în general, și ca profesioniști, în special.”

”Respectați-vă părinții, profesorii, mentorii și, oricât de sus veți ajunge în ierarhia instituțională, nu uitați niciodată de unde ați plecat!” i-a mai îndemnat ministrul Carmen Dan.

Tinerii avansați zilele acestea în primul grad profesional/militar se adaugă celor peste 2.400 care au absolvit școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne în luna iulie a acestui an.

  • Articol documentat cu ajutorul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *