NEAMȚ: Conflictul ginere-soacră, departe de a fi un mit: a încercat să-i dea foc casei

1

La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 65 ani, din Vânători-Neamț, cu privire la faptul că ginerele său a încercat să-i incendieze locuinţa.

Din primele cercetări a reieșit că la data de 23 august, în timp ce nicio persoană nu se afla în imobilul în cauză, un bărbat de 43 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi  încercat să îl incendieze, folosindu-se de un material uşor inflamabil, pe care l-ar fi  amplasat într-o anexă a acestuia.

Nepotul femeii de 65 de ani, a simțit mirosul de fum și a lichidat incendiul, nefiind necesară intervenția echipajelor specializate.

Bărbatul de 43 de ani, a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 august a.c.,  polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

1 Comentariu
  1. Diaconu Elena spune

    Buna ziua. De ce nu pomeniți nimic și de cazul Diaconu din Vinatori? Cel ce și-a bătut mama și a alungat-o din casă.Stie poliția, știe primăria, știu toți. S-au făcut acte false, construcții fără acte, frați dați dispăruți,… totul fals. Și…. nimic.Ce zic cei de la /Disciplina in construcții / Judetul Neamț ? Beci, gard,veceu cu temelie și la urmă și casă -toate constr. ILEGAL. Stați de vorbă cu vecinii. Str.Const. Papuc nr.651. Am făcut sesizare de vreo 2 luni și… nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate