Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ordine în Poliția Locală Târgu Neamț: Îndatoririle fiecărui lucrător, stabilite cu precizie

De la sfârșitul lunii februarie, structura Poliției Locale a orașului Târgu Neamț a suferit modificări. Deși numărul lucrătorilor a rămas același (20), primarul Daniel Harpa și Florin Tofan- șeful serviciului au decis că o reorganizare este necesară numaidecât.

Pentru eficientizarea activității prin stabilirea cu precizie a îndatoririlor fiecărui membru din cadrul Politiei Locale s-a impus și actualizarea Regulamentului de Organizare si Funcționare a acestui Serviciu (mai multe detalii într-un articol ulterior).

Florin Tofan-șef Serviciul Poliția Locală

„Înainte, era câte o persoană pe compartiment- Mediu, afișaj stradal, construcții, ordine publică etc. Activitatea s-a diversificat de-a lungul timpului, iar personalul a rămas același, ca și număr. Din acest motiv, a trebuit ca Ordinea Publică și Circulația Rutieră să le facem de sine stătătoare, separat, fiind cele mai importante domenii în care poate interveni Poliția Locală”, ne-a precizat Florin Tofan- șeful Poliției Locale Târgu Neamț.

Mai concret, potrivit acestuia, acum sunt patru lucrători doar pe Circulație Rutieră, cu atribuții directe conform fișei postului, și opt persoane la Ordine Publică. Tot în cadrul Poliției Local sunt angajați câte un lucrător la Control comercial, unul la Evidența persoanelor, unul la Afișaj stradal+ Construcții și unul la Mediu. Cei de la compartimente fac și acțiuni de pază, în punctele fixe, atunci când este nevoie, și patrule.

Lor li se adaugă personalul contractual (3 angajați, în puncte fixe: spital+policlinică, primărie, Stațiunea Oglinzi, groapa ecologică) și o funcție de conducere, ocupată în prezent de Florin Tofan.

„Măsura va fi una benefică pentru cetățeni, îndeosebi dacă vorbim despre Circulație Rutieră. De exemplu, domnul primar dorește să scoată traficul greu de pe str Radu Teoharie, să fie folosită centura orașului. Un alt exemplu- am început fluidizarea traficului în perioadele supra-aglomerate. Acum, în anumite zile/interval orare, avem colegi în zona Obor, Mol, Școala Domnească ș.a.

Prin intermediul dumneavoastră, reamintesc cetățenilor că ne pot contacta la nevoie apelând următoarele numere de telefon: 0740569414, Tel Verde- 0233661115  sau Primăria orașului Târgu Neamț- 0233790245″, a conchis Florin Tofan.

Politia Locală Târgu Neamt se prezintă ca serviciu public de interes local, care functionează în cadrul aparatului propriu al Primăriei Târgu Neamț în baza Legii nr. 371/2004.

Andreea Trăsnea
3 comentarii la “Ordine în Poliția Locală Târgu Neamț: Îndatoririle fiecărui lucrător, stabilite cu precizie

  1. Mariana

    Va rugam din suflet sa rezolvați și problema cu elevii de la liceu care în pauza vin cite 20 și fumează în fata blocului lasind chiștoace de țigări, sticle de suc, hirtii de la sendwisuri….. și în plus vorbesc foarte urit locatarii nu mai pot sa lase un copil sau un nepot în fata blocului. La blocul E1, E2 e de nesuportat.

    Raspunde
  2. brustureanu

    cersetorii au impanzit orasul si sunt si agresivi dar si obraznici ca nu le dai banutii , te scuipa si te injura , ce fac domni de la pol locala pe strazi ??? da sunt cei de la circulatie ce se plimba cu masina chiar si pe la lidl , dar aici sunt paznicii lor care alunga cersetorii , in rest consuma benzina de pomana !!!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *