PETRICANI: Primarul Ticușor VASILIU candidează pentru al doilea mandat

0

Ticușor Vasiliu, actualul primar al comunei Petricani, Neamț, candidează pentru un nou mandat la alegerile locale organizate în data de 27 septembrie a.c.

Candidez pentru un nou mandat de primar pentru a continua dezvoltarea comunei Petricani, împreună cu echipa mea de la Primărie și cu sprijinul Consiliului Local și al locuitorilor.

Profesionalismul și implicarea noastră din acest prim mandat se vede cu ochiul liber, avem numeroase proiecte finalizate, în implementare, dar și în lucru, care urmează a fi depuse spre finanțare.

De la început am fost conştient că Administraţia Locală are obligaţia să propună comunităţii programe pentru reabilitarea zonei. În aceste condiţii, de când mi s-a acordat încrederea cetăţenilor am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru modernizarea acestei comune.
Candidez, pentru a doua oare, pentru că eu cred în oameni și simt susținerea dumneavoastră, a majorității cetățenilor din comuna Petricani.

Țin să mulţumesc tuturor celor ce m-au sprijinit până acum şi am încredere totală că şi de acum înainte vom forma o adevărată echipă.

Vreau și trebuie să continuăm împreună ceea ce împreună am început”, transmite Ticușor Vasiliu, primarul comunei Petricani.

Acesta a fost ales primar în 2016. Și la alegerile locale de anul acesta, este (tot) candidat din partea PSD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate