Profi nemțeni de pus… în ramă [VIDEO]

2

Sâmbătă,  27 octombrie, la Casa Culturii Ion Creangă din Târgu Neamţ  a avut loc Profi de Pus în Ramă- manifestare organizată de Asociația Puzzle OptimEast cu sprijinul Consiliului Județean Neamț.

A fost un eveniment de premiere al celor mai îndrăgiți profesorilor din județul Neamț, nominalizați de elevi prin intermediul formularului on-line în perioada 5 – 15 octombrie.

20 de cadre didactice  din cele peste 250 nominalizate, de la diverse unități școlare din județul Neamț ce îndrumă elevii în diverse domenii au fost premiați. Prin intermediul acestui eveniment ne-am propus să oferim o confirmare profesorilor, că fac bine ceea ce fac.Mulțumiri și felicitări tuturor cadrelor didactice dedicate!, a transmis Viorela Chiper, președintele Asociației Puzzle OptimEast.

Rând pe rând, profesorii au urcat pe scenă, au fost aplaudați de elevi, și-au transmis mesajul și s-au lăsat puși în ramă, la propriu și la figurat.

Activitatea face parte din proiectul O carieră de succes finanțat de Consiliul Județean Neamț.

2 Comentarii
  1. brustureanu spune

    si cine sunt acesti profesori !!!! de ce nu le publicati numele si prenumele >ce e asa de secret ????

    1. Andreea Trăsnea spune

      Nu e nimic secret. În materialul video din articol găsiți toate informațiile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate