Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 8 decembrie 2019
  • :
  • :

Se caută voluntari pentru copiii instituționalizați

Se caută voluntari în  cadrul programului educațional Ajungem MARI desfășurat de Asociația Lindenfeld,  care să viziteze săptămânal copiii și tinerii instituționalizați, în perioada  noiembrie 2019- august 2020.

Copiii din centrele de plasament au nevoie de prieteni voluntari care să le fie alături în următorul an școlar, să îi învețe și să îi încurajeze! Ei învață de la oamenii dragi, pe care îi plac și îi admiră. De aceea, relația cu voluntarii este atât de specială pentru copiii din centrele de plasament, care au mare nevoie de sprijin și afectiune.

E nevoie de 1000 de voluntari inimoși, din orice domeniu de activitate, pentru a dărui 3 ore/ săptămână, timp de cel puțin 8 luni, copiilor din centrele de plasament din București sau din țară. Peste 2000 de copii așteaptă noi prieteni și mentori!

În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele.

Nu este nevoie de experiență în lucrul cu copiii – vei participa la un training inițial unde vei învăța tot ce ai nevoie și vei primi sprijin pe parcurs. Copiii abia așteaptă să te cunoască! ❤

Înscrierile se fac până la data de 20 august. Detalii și pașii de înscriere AICI (CLICK)  

Anunțul este valabil pentru București și următoarele județe: Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Constanţa, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Gorj, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Vrancea.

sursa: facebook Ajungem Mari
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *