TÂRGU-NEAMȚ: Celebrați de Primărie, la împlinirea a 50 de ani de căsnicie neîntreruptă

0

Miercuri, 8 septembrie, sala de festivități a Primăriei orașului Târgu-Neamț a găzduit premierea cuplurilor care, în 2021, împlinesc 50 de ani de căsnicie. O perioadă egală cu anii de viață a unora dintre noi

Este o frumoasă tradiție pe care administrația publică locală reușește să o păstreze an de an, în cadrul ”Zilelor orașului Târgu-Neamț”.

Cele 19 cupluri care sărbătoresc anul acesta nunta de aur de căsnicie au venit însoțițe de copii și nepoți. În ochi li se citea povestea de viață și bucuria că istoria lor în doi nu a fost dată uitării.

Vă urăm bun venit! Suntem bucuroși că ați dat curs invitației noastre. Primăria și Consiliul Local organizează această ceremonie ca o formă de respect față de ceea ce reprezentați pentru orașul nostru. Sunteți un exemplu pentru toți târgnemțenii în ceea ce privește importanța valorilor familiei.

Vă felicit și vă urez la mulți ani!

Să fiți sănătoși și să ne așteptați și pe noi, cei care ne dorim să ajungem 50 de ani de căsătorie!„, a spus primarul Daniel Harpa în deschiderea evenimentului.

Mai apoi, a urmat o slujbă de mulțumire oficiată de părintele Viorel Laiu.

Vă doresc să aveți parte, în primul rând, de sănătate (…) Să dea Dumnezeu să îi vedeți pe fiii fiilor fiilor dumneavoastră, să fiți bucuroși, împliniți și să trăiți 100 de ani de bună conviețuire și cu drept de prelungire! Amin!„, a spus părintele Laiu în cuvîntul său.

Ajutat de viceprimarul Vasile Apopei, edilul a înmânat fiecărui cuplu câte o mică atenție din partea Primăriei și a Consiliului Local al orașului Târgu-Neamț (câte 300 lei în plic, o sticlă de șampanie, diploma Nunta de aur și câte un buchet de flori).

Seniorii s-au arătat recunoscători pentru faptul că autoritățile locale și-au amintit de ei și au ținut să celebreze acest moment special din viața loc.

La final, au gustat din tort și au ciocnit câte o cupă de șampanie.

Primăria Târgu-Neamț le urează ”La mulți ani” și viață lungă împreună!


Distincția DIPLOMA DE AUR-  se acordă familiilor domiciliate în orașul Târgu-Neamț, pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, conf. Regulamentului pentru conferirea titlului de “Cetăţean de onoare” și a altor titluri și distincții unor personalităţi cu merite deosebite –HCL nr.297 din 2018.

Zilele orașului Târgu-Neamț continuă și astăzi, 9 septembrie, conform programului detaliat AICI (click).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate