8-9 septembrie, Zilele orașului Târgu-Neamț [PROGRAM]

0

În perioada 8-9 septembrie, are loc cea de-a XXXI -a ediție a Zilelor orașului Târgu-Neamț.

De data aceasta, programul este unul mult mai restrâns, față de edițiile precedente.

Fiind sărbătoarea de suflet a oraşului, înnobilată de sărbătoarea creştină a Naşterii Maicii Domnului- ocrotitoarea oraşului Târgu Neamţ, evenimentul debutează miercuri, 8 septembrie, cu o slujbă Te Deum, oficiată de la ora 11.00 la Catedrala din centrul urbei. Tot miercuri, de la ora 14.00, la Primăria orașului Târgu-Neamț vor fi sărbătorite cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie.

Târgu-nemțenii care decid să treacă pragul Casei Culturii „Ion Creangă”, vor fi întâmpinați de… frumos! Asta, îndeosebi datorită expoziției de flori și aranjamente florale handmade, expuse de Iulia Pricop Art.

De asemenea, așezământul cultural găzduiește, între orele 10.00 și 18.00, expoziția de fotografie semnată de către fotograful Gheorghe Popa, câștigător a numeroase premii internaționale de fotografie, cu fotografii expuse și publicate de National Geographic.

Tot la Casa Culturii, la ora 17.00 are loc lansarea cărții numită „Clarvăzător călător prin univers” și semnată de către Mariana Ștefania Pricop.

Tot în cadrul sărbătorii orașului, se desfășoară și o competiție de tenis de câmp, Cupa orașului Târgu-Neamț.

Joi, 9 septembrie, la Casa Culturii are loc vernisajul expoziției de fotografie semnată de Gheorghe Popa, la ora 16.00, urmată de un minirecital de pian, susținut de către Răzvan Apostoae.

Ora 17.00 vine cu alte două lansări de carte, „Pelerinaj la izvoarele vieții” și „Rostiri ziditoare„, semnate de către Valeriu Tănasă.

Tot joi, 9 septembrie, va avea loc premierea câștigătorilor competiției de tenis de câmp, Cupa orașului Târgu-Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate