Târgu Neamţ: Sâmbătă, liceenii fac „Paşi spre Viitor”

0

Sâmbătă, 14 octombrie, Asociația Puzzle OptimEast organizează „Pași spre viitor” – un eveniment de orientare în carieră ce se adresează liceenilor din Târgu Neamţ, şi nu numai.

Aflată la cea de-a III-a ediție, activitatea are loc la Casa Culturii „Ion Creangă”, între orele 11.00 și 18.00.

Scopul evenimentului „Pași spre Viitor” este de a veni în sprijinul elevilor de liceu cu ajutorul tinerilor din Târgu Neamț și împrejurimi care au reușit în diverse domenii și le pot oferi sfaturi, impresii și sugestii despre elementele care trebuie avute în vedere când se alege o facultate, un domeniu, cum pot ajunge să facă ce le place, care sunt oportunitățile pe care să nu le rateze, etc.

„Și de această dată domeniile sunt diverse: IT, teatru, educație, aviație, etc., iar tinerii sunt foarte buni în domeniile în care activează și au avut parte de numeroase oportunități.

Ediția a III-a a evenimentului vine cu un element de noutate: un mini târg de universități. Am invitat universități din toată țara să vină să-și prezinte oferta educațională.  Cu toate că activitatea universitară abia a început, sunt universități care au răspuns invitației și ni se vor alătura”, informează Viorela Chiper, președintele Asociației Puzzle OptimEast.

Așadar, dragi liceeni din zona Târgu Neamț, „Pași spre viitor” este o ocazie pe care nu trebuie să o ratați. Nu uitați: sâmbătă, 14 octombrie, între orele 11.00 și 18.00 la Casa Culturii Ion Creangă Târgu Neamț. Târgul de universități va fi deschis în acelaşi interval orar.

Discursurile tinerilor de succes vor începe la ora 13.30.

Activitatea face parte din proiectul „Voluntariatul – o cheie spre succes”, finanțat în cadrul concursului de proiecte locale inițiat de Primăria și Consiliul Local Târgu Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate