Un loc în care să uiți de toate grijile: Invitație la Stâna Bușmeiul Mic, de pe Valea Muntelui (FOTO)

0

V-ați întrebat vreodată cum e viața unui cioban? Cum e să trăiești la o stână, în vârf de munte? Cum e să guști cele mai bune și mai proaspete produse, cum e să respiri acel aer curat, să te bucuri de un peisaj de poveste?

Stâna Bușmeiul Mic din satul Dreptu, comuna Poiana Teiului este una dintre cele mai moderne și frumoase stâni de pe Valea Muntelui.

Stâna, construită cu fonduri APIA de către domnul Cristian Ghiorghiu (Zof), este coordonată de ciobani pricepuți și primitori, care oferă tuturor oamenilor bucate naturale, tradiționale – specifice zonei de munte, preparate cu multă măiestrie și migală.

Persoanele care își doresc să să se bucure de acest loc și de tot ce oferă el, pot alege să rămână peste noapte, stâna având disponibile și locuri de cazare.

Un loc mirific, cu o atmosferă primitoare, cu o terasă generoasă, unde se pot organiza diverse evenimente își așteaptă în continuare vizitatorii.

La început de toamnă, când totul se transformă într-un tablou de poveste, sunteți așteptați să gustați o porție de aer proaspăt de munte și câteva bucate alese și preparate cu grijă de către oameni harnici și răbdători.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate