Decebal Arnăutu – trei in unu – aroganta , egocentrism , impertinenta

0

Multe sedinte de CL am vazut , multi oameni politici am intalnit , multe balciuri PDL su USL am vizionat dar fostul primar al orasului Targu Neamt este pe departe un monument de impertinenta umana si de aroganta PDL-ista .
Am asistat astazi stupefiat la sedinta de Consiliu Local Targu Neamt si am ramas interzis la discursul domnului Arnautu Decebal . Cu atat mai stupefiat am fost deoarece am avut ocazia sa il cunosc si pe fiul sau care mi s-a parut un om normal si cu bun simt . Credem ca in acest caz ar trebui seniorul sa mai invete cate ceva de la junior . Revenind la sedinta de CL, va spuneam ca am ramas stupefiat de cum un om se crede Dumnezeu . Am vazut cum domnul Arnautu se lua de un consilier USL pentru ca acesta vorbise la nu stiu ce gradinita in numele Consiliului Local, asta dupa ce domnul Arnautu timp de 12 ani a vorbit in numele tuturor si nu am auzit sa ceara voie PSD-ului sau PNL-ului .
O impertinenta maxima mi s-a parut iarasi faptul ca domnul Decebal Arnautu in calitate de sef de sedinta batea campii cu gratie minute in sir, iar apoi dadea cuvantul consilierilor precizand ca au de vorbit doar 15 secunde sau cate un minut jumatate . Nici nu stiam daca trebuie sa rad sau sa ma enervez vazand aceasta atitudine a unui om care se credea la pascut gaini si stabilea cat sa cotcodaceasca fiecare .
Mai departe, domnul Decebal Arnautu s-a aratat intrigat ca nu s-a vorbit de el la deschiderea scolii si despre ce realizari a avut si mai ales despre cine a dat bani la repararea nu stiu ce scoli sau gradinite si cerea intr-un fel socoteala ca nu i se multumeste lui sau celui care a alocat banii . Domnule Arnautu , noi ziartarguneamt.ro consideram ca ar trebui sa faceti ce face si Crin si sa mergeti sa va culcati ca sunteti obosit tare . Nu ati facut absolut nimic in Targu Neamt 12 ani . Ati fost angajat prin vot de cetatenii acestui oras sa le gestionati banii munciti de ei si la primarie nu ati adus bani, ci ati plecat cu bani acasa , bani tot munciti de oamenii amarati . Dumneavoastra trebuie sa multumiti oamenilor care v-au platit atatia ani, nu ei trebuie sa va multumeasca . Ca sa nu mai vorbim de auditul facut la primarie care spune ca v-ati cam batut joc de banii cetatenilor, motiv pentru care ar trebui sa va cereti scuze public , in nici un caz sa fiti elogiat .
Pe langa tupeul de a spune ca el, Arnautu imparat, a facut ceva in Targu Neamt,  am observat ca imediat cum a venit vorba de raportul de audit de la primarie, deja nu mai era Arnautu centrul universului ci tot ce facuse , facuse impreuna cu functionarii primariei si cu CL . Pai cum vine asta, cand e vorba de realizari sa se vorbeasca de Arnautu si cand e vorba de smecheriile facute pe vremea cand era primar vina se imparte ?
Peste toate arogantele pe mine personal m-a enervat la culme lipsa totala de respect a domnului Decebal Arnautu fata de toata lumea prezenta , lipsa de respect manifestata prin neinchiderea telefonului mobil care sunase de peste zece ori in timpul sedintei .
Deci o atitudine mai aroganta de atat nu am vazut la nici un politician nemtean . Domnul Arnautu parca era un Zeu care a fost in concediu pe pamant in ultimii ani  si supusii nu sunt destul de veseli ca li s-a permis sa-i sarute mana .
Acum intelegem de ce sunt discutii aprinse in PDL ca sa nu il mai sustina pentru alegerile din toamna pe domnul Arnautu . PDL-isti  au dreptate , cu o asemenea atitudine, fostul primar nu va fi ales nici ca sef de scara , de mandat de parlamentar nici nu mai intra in discutie .
Opiniem ca domnul Decebal Arnautu ar trebui sa inteleaga ca Targu Neamt nu e regat , el nu a fost nici rege si nici zeu , iar cetatenii acestui oras i-au platit salariul ani de zile si au decontat toate smecheriile facute de el si de gasca PDL, iar tot ce s-a facut bun in Targu Neamt s-a facut pe munca oamenilor care platesc taxe si impozite, deci lor li se datoreaza 100% realizarile , primarul este doar cel care cheltuieste banii munciti de oameni si de multe ori cheltuieste acesti bani foarte prost si in interese personale sau de partid  .

In final il rugam pe domnul Decebal Arnautu ca pe viitor la sedintele la care vin si reprezentati ai publicatiei noastre sa isi inchida telefonul deoarece noi stim deja ca el e un om foarte important si este cautat la fiecare minut,  nu trebuie sa mai dovedeasca acest lucru .

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate