Direcția Silvică Neamț angajează șase ingineri stagiari

0

Direcția Silvică Neamț angajează șase absolvenți de facultate/ secție de silvicultură, pentru o perioadă determinată (1 an), la ocoalele silvice de pe raza județului.

Tinerii care nu au mai fost angajați până acum în domeniul silviculturii (deși au studii de profil) și vor să-și încerce norocul își pot depune dosarul de înscriere până miercuri, 28 noiembrie (ora 16.30), la biroul Resurse Umane din cadrul Direcției Silvice Neamț (str. V.A. Urechia, nr.24, Piatra Neamț).

Dosarul de înscriere trebuie să conțină copie după actul de identitate și după diploma/adeverința de absolvire a facultății, adeverință de la medicul de familie privind starea de sănătate (în original), CV și cerere de angajare.

Pentru a prinde unul dintre cele șase posturi în cadrul Direcției Silvice Neamț,  candidatul trebuie să fie absolvent al unei facultăți/ secții de silvicultură, cu media de absolvire de minim 7.00. De asemenea, trebuie să aibă minim nota 8 la examenul de licență, să fie domiciliat stabil în județul Neamț, să știe să utilizeze computerul, să nu fie incompatibil și să cunoască măcar o lmbă de circulație internațională (engleză sau germană, de preferat).

 

 

Selecția de dosare în vederea angajării se va desfășura joi, 29 noiembrie, la ora 10.00. Candidații vor afla dacă au fost admiși sau respinși la sediul Direcției Silvice Neamț, următoarea zi.

În situația în care, pentru posturile repartizate se va înregistra un număr mai mare de candidați selectați, se va proceda la evaluarea acestora, pe bază de dosar și de susținere a unui test grilă (cu întrebări din materia predată la facultate, la principalele discipline de specialitate).

Cei interesați pot afla mai multe detalii la sediul Direcției Silvice Neamț sau la numărul de telefon 0233 213 768

 

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate