Spitalul din Târgu Neamț, acreditat- Conferință de presă

1

Eforturile depuse de autoritățile publice locale, de echipa managerială, de cadrele medicale și de ceilalți angajați ai Spitalului Orășenesc „Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț au condus la rezultate pe măsură. Visul primarului Daniel Harpa, al tuturor târgnemțenilor de fapt, s-a concretizat: Spitalul din Târgu Neamț  s-a acreditat!

În perioada 31 august- 4 septembrie, unitatea spitalicească a primit vizita comisiei de evaluare. Potrivit dr. Mihaela Antohi, manager interimar, la Spitalul Orășenesc s-au constatat doar 59 de neconformități, din 1700 de cerințe care trebuiau îndeplinite. Majoritatea neregulilor sunt costisitoare, se pot rezolva doar în timp și țin de infrastructură (rezerva de apă, autorizație de risc seismic, stație de emisie- recepție pentru CPU etc).

„De acum înainte, problema noastră va fi să menținem standardele. Acreditarea este un proces continuu, ochii sunt pe noi”, a spus dr. Antohi.

Detalii în următorul material video (Conferință de presă susținută de primarul Daniel Harpa, managerul interimar dr. Mihaela Antohi și consilierul local Vasile Dron):

1 Comentariu
  1. Darandoi Teodor spune

    Bravo Doamna Dr. Antohi Mihaela pentru hotararea si munca depusa de dumneavoastra si colegi dumneavoastra cat si Colectivul din Spitalul Sf. Dumitru. Mult succes in continuare si, felicitări si domnului primar pentru sprijinul dat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate