1 iunie, zi plină de surprize pentru copiii din Târgu Neamț [Program]

0

Prima zi de vară va fi una magică și plină de surprize pentru copiii din Târgu Neamț.

Sâmbătă, 1 iunie, aceștia sunt așteptați împreună cu părinții și bunicii la Casa Culturii și în Parcul Central, pentru a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria.

De la ora 12.00, va fi pusă în scenă, la Casei Culturii, piesa de teatru „O poveste descâlcită”, intrarea la eveniment fiind gratuită.

În aer liber, tot în zona așezământului cultural, copiii vor putea participa la un concurs de desene pe asfalt, numit Iubim Poveștile.

Până în jurul orei 18.00, ziua continuă pentru prichindei cu diverse activități în Parcul Central (Grădina Publică): ateliere pe teme de ecologie și protecția mediului, la finalul cărora va avea loc o tombolă pentru copiii și mămicile implicate, face painting, personaje animatie, statuii vii, personaje cu picioroange s.a. , jocuri pentru copii și alte surprize.

De asemenea, tinerele talente locale  vor susține momente artistice (cântece, dansuri moderne şi de societate).

Toate acestea, fiindcă 1 Iunie –Ziua Internaţională a copilului – este ziua în care toţi copiii trebuie să se simtă bine, să se bucure din plin, să primească cadouri și să se distreze împreună!

Ziua Internaţională a Copilului – 1 iunie- a intrat în istorie la Geneva, în anul 1925, când s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor. În această zi fiecare dintre noi ar trebui să ne amintim de momentele frumoase ale copilăriei 🙂

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate