179 metri cubi de lemn confiscat de polițiștii nemțeni, săptămâna trecută

0

În perioada 9 – 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț au desfășurat, în județul Neamț, o acțiune pe linia verificării legalității transporturilor de materiale lemnoase și respectării legalității provenienței materialului lemnos deținut de agenții economici de profil.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat verificări la 5 operatori economici, aplicând 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, polițiștii au verificat 34 de autoutilitare care efectuau transport de material lemnos.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au dispus confiscarea fizică a volumului de  aproximativ 15 de metri cubi material lemnos și confiscarea valorică a volumului de aproximativ 164 de metri cubi material lemnos, în valoare de peste 58.000 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate