[FOTO/ ACTUALIZARE] Apa potabilă, oprită pe 9 străzi din Târgu-Neamț pentru remedierea unei avarii

1

Actualizare: Avaria a fost remediată și s-a reluat furnizarea apei potabile.

Stire inițială: A fost identificată o avarie la rețeaua publică de distributie a apei potabile, pe strada Cuza Vodă intersectie cu strada Fundătura Viilor, din Orașul Târgu-Neamt.

Pentru limitarea și remedierea acesteia, Compania Judeteană APA SERV SA anunță că este pusă în situatia neplăcută de a înterupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabila în Orasul Tg Neamt,  astăzi 24.04.2021 în intervalul orar 10.00-17.00.

Sunt afectați utilizatorii de pe străzile:  Radu Teoharie, Cuza Vodă, Abator, 9 Mai, Ciprian Porumbescu, Tudor Vladimirescu,  22 Decembrie, Panazol, Fundătura Viilor.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care ii asiguram ca echipele APA SERV fac tot posibilul pentru  remedierea avariei într-un timp cat mai scurt și pentru reluarea furnizarii apei potabile.
Pentru informatii suplimentare beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu
, transmit reprezentanții companiei.

1 Comentariu
  1. gigi spune

    DIN NOU DOREL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate