Târgu-Neamț: Se vrea o mașină hibrid la Primărie

0

Primăria Târgu-Neamț intenționează să achiziționeze un autovehicul electric hibrid, prin “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024”.

foto arhivă

Marți, 11 mai, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

Orașul Târgu-Neamț beneficiază de un ecotichet la achizitionarea unui autovehicul electric hibrid nou, în valoare de 20.000 lei, sub rezerva îndeplinirii condițiilor și respectării termenelor conform ghidului de finantare. Diferenţa până la valoarea de achiziţie al noului autovehicul electric hibrid ar urma să fie asigurată din bugetul propriu de venituri şi cheltuieli pe anul 2021 al orașului Târgu Neamț.

Mașinile hibrid au devenit o alegere din ce în ce mai populară pe măsură ce ne îndreptăm către un viitor ecologic și electrificat. Și, ca un beneficiu suplimentar, acestea sunt disponibile la prețuri accesibile – economisind bani pe facturile de combustibil și taxe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate