Foto/ Incendiu la pensiunea lui Apostoae

3

Un incendiu s-a produs în după-amiaza de astăzi, 19 iunie, în satul Oglinzi din comuna Răucești, Neamț. Se pare că ar fi afectată una dintre cele două pensiuni agroturistice ale fraților Apostoae, despre care se spunea că ar fi fost construite ilegal din fonduri europene.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Neamț au fost solicitați să intervină pentru a lichida incendiul. Potrivit primelor informații oficiale, flăcările se manifestau la o anexă.

Surse neoficiale precizează că incendiul ar fi izbucnit de la un grătar.

Din fericire, nu sunt victime.

Revenim cu mai multe informații oficiale, de îndată ce ni se vor oferi…

ACTUALIZARE: În data de 19.06.2022, la ora 13:33, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă în localitatea Oglinzi,  comuna Răucești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț și SVSU Răucești.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești (foișor) dar și la un perete (fațadă) și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la întreaga casă.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 50 mp din izolația unui perete și 25 mp din acoperișul locuinței, 200 mp din acoperișul foișorului  și bunuri materiale din interiorul foișorului (20 mc de lemn și bunuri de uz casnic).
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime, potrivit ISU Neamt.

3 Comentarii
  1. Valerica Andries spune

    Cât sunteți de nedrepți și ignoranți!
    Cu ce drept vă dați cu părerea și răspăndiți neadevăruri, fără o minimă și de bun simț informare!
    Vi se potrivește perfect zicerea de mai jos: „Cu noroi aruncă cei care poartă noroi în suflet”

  2. Constantin spune

    Documentati va inainte sa scrieti o stire. Nu a luat foc foisorul ci magazia cu lemne. Ca ar fi facuta ilegal, repede ati scris, sa fie pompoasa stirea si sa atraga comentarii rautacioase, dar puteati sa scrieti ca nici macar nu era asigurata, si sa nu lasati loc de interpretari ca ar fi fost provocat un incendiu intentionat. Asa de greu era sa va informati corect? Foisorul este, magazia cu lemne nu, si a luat foc de la un gratar nestins, avand rame de stupi cu ceara in preajma.

  3. Vasile spune

    Unde dracu a fost SVSU Raucesti, ca eu nu am văzut decât pompieri militari acolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate