Ionel Arsene: Opoziția încearcă să destabilizeze activitatea Guvernului din cauza propriilor interese politice și electorale

3
      Deputatul PSD Ionel Arsene, în cadrul declarației depuse la Camera Deputaţilor, și-a arătat dezaprobarea față de încercările opoziției de destabiliza economia și activitatea Guvernului.
„Deși toate datele disponibile până acum arată că economia României merge într-o direcție bună, unii reprezentanți ai principalelor formațiuni politice din opoziție încearcă să destabilizeze activitatea Guvernului din cauza propriilor interese politice și electorale. Însă, cele câteva procente în plus pe care ar putea să le obțină pot ajunge să coste foarte mult economia României. Ieri, în plenul Camerei, s-a cerut ca reducerea CAS-ului și neimpozitarea profitului reinvestit, măsuri care se află pe agenda Guvernului, să fie aplicate mai repede. În caz contrar, PNL ar urma să depună o moțiune de cenzură. Declarațiile colegilor mei din opoziție sunt pur demagogice. Ei știu foarte bine că măsuri cu un impact atât de mare nu pot fi devansate peste noapte. Implementarea lor trebuie pregătită foarte bine pentru a preveni orice implicație negativă asupra economiei”, a arătat Ionel Arsene.
      Parlamentarul social-democrat a mai susținut că „în cazul Partidului Democrat Liberal situația este chiar mai gravă. Un rezumat al guvernării acestui partid ar trebui să conțină destabilizarea gravă a economiei, sărăcirea populației și o bătaie de joc continuă la adresa pensionarilor și, în general, la adresa românilor cu venituri mici. Ceva mai multă decență din partea lor ar fi binevenită și chiar de dorit”.
      Deputatul Ionel Arsene și-a arătat sprijinul pentru măsurile din programul de guvernare pe care Executivul urmează să le pună în aplicare.
„Guvernul trebuie să-și continue activitatea foarte bună de până acum și să depună toate eforturile pentru punerea în aplicare a programului de guvernare anunțat. Rezultatele bune pe care le obține deja vor descuraja toate aceste încercări de destabilizare venite din partea opoziției și vor arăta cetățenilor că o guvernare echilibrată și responsabilă poate să le aducă un nivel de trai mai bun și să-i facă mândri de țara în care trăiesc. Cred că, până la urmă, colegii mei ar putea fi surprinși de rezultatele acțiunilor pe care le desfășoară. Românii și-au dat deja seama care sunt forțele politice care lucrează în interesul lor și o partea a opoziției ar putea avea surpriza de a constata că încercarea  de a se substitui acestora va fi, în cele din urmă, un eșec electoral”, a mai precizat deputatul PSD.
3 Comentarii
  1. nicu spune

    Incepe sa ma zgaraie la urechi cand tot aud fraza asta cu dorinta de a pune in aplicare masurile de relansare a economiei. Pai zi.le domnule care sunt alea ce tot o dati atata cotita ca detineti niste masuri , ca sa le auzim si noi. Ca asa ma pot lauda si eu ca va creste iarba verde, avand speranta ca va ploua,dar de fapt eu nu detin nici un secret de a face iarba sa creasca, decat daca o vrea Bunul Dumnezeu. Asa si cu unii care sustin niste texte fara a avea o acoperire viabila.
    Realitatea e ca anul asta am inceput cam prost datorita scaderii drastice a consumului , fapt ce se va reflecta pe viitoarele trimestre, iar acest lucru e cunoscut foarte bine de catre cei care sunt la guvernare. Si culmea ironiei ca de fiecare data cand se intampla acest lucru, cei care sunt la inaintare , se dau cu ,curu de pamant ca ei de fapt nu au nici o vina. Iar vina e pasata, asa cum le e obisnuinta celor de la psd, catre cine credeti ? catre opozitia card e in minoritate.
    Pana acum dadeau vina pe Basescu , dar acum au gasit alt vinovat. E ca la gradinita de copii, grupul cei mai mare da vina pe aia mai mici. Mentalitatea pur romaneasca.
    Culmea e ca acum nu ne mai intoxica cu ridicarea ecomomiei si al nivelului de trai fata de anul precedent cand am avut cresterd economica, atentie , datorita imprumutului urias de 2. 8 miliarde de euro , adica suma echivalenta a ce am imprumutat noi in ultimii 6 ani , Pontica a imprumutat intr.un singur an ca sa ne intoxice impreuna cu Isarescu ca suntem pe plusul economic.
    Adica e ca si cum as imprumuta de la vecinul o suma de bani pe care sa o arat la familie ca uite frate ce de bani am produs eu in 2013 , cand mai mult de jumate erau imprumutati de la vecinu. Cam asa ne parfumeaza si actualul guvern ca sa punem botul la niste masuri care nu prea exista sau daca exista nu prea ar avea acceptul fmi.ului sa le puna in practica. Dar parca ar interesa pe cineva acest lucru. Principalu e ca sunt si exista ca sursa de parfumat oamenii creduli ce in toamna trebuie sa mearga la vot.
    Ca ce s.o intampla dupa aia, Dumnezeu cu mila.
    Daca bastanii o vor duce bine , atunci linistea va domina la infinit ! Prostimii nu.i ramane decat sa puna botul la vrajelile acestora si inchita in sec a …paguba.

  2. nicu spune

    Observ ca aveti o reclama tip strangere de semnaturi cu – Spuneti NU cresterii de carburant.
    Poate il intrebati pe nenea Arsene , El de ce a spus DA acestor cresteri . Poate ne lumineaza si pe noi in astfel de chestiuni , ca de masuri din alea..super secrete sau fantome zburatoare ,ne.am cam saturat sa tot auzim.

    1. nicu spune

      „cresterea carburantului” …ca pret, prin marirea acizei de la 1 aprilie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate